Riialle upea kakkossija!

11 huhti

Riialle kakkossija kovatasoisesta 10-vuotiaiden Espoon turnauksesta!

Lohkovaiheessa Riia voitti ensin kaksi ottelua selvin numeroin. Semifinaalissa Riia nousi kaksi kertaa takamatkalta hienoon voittoon. Ensimmäinen erä meni vastustajalle 4-0, jonka jälkeen Riia totesi valmentajalle puoltenvaihdossa, että ”Nyt tämä pallottelu saa riittää. Minä alan nyt pelaamaan.”. Riia voittikin toisen erän 4-1. Kolmannen erän 10-tiebreakissa Riia oli tappiolla 9-6 eli vastustajalla oli kolme ottelupalloa. Tämän jälkeen Riia voitti peräkkäin seuraavat viisi pistettä loistavalla pelillä ja kuittasi finaalipaikan pistein 11-9.

Finaali pelattiin normaalein erin. Riia voitti ensimmäisen erän tiebreakilla 7-4 ja Pihla (kuvassa) toisen 6-2. Kolmannen erän 10-tiebreakissa Pihla oli vahvempi tiukan taiston jälkeen 10-7. Molemmat tytöt liikkuivat, taistelivat ja käyttäytyivät esimerkillisesti. Semifinaali ja finaali pelattiin peräkkäin lyhyellä tauolla ja Riia olikin kisan jälkeen väsynyt, nälkäinen ja pettynyt. HuTe-valmentaja Leena totesi Riialle: ”Loistava turnaus Riia ja nuo kolme ovat nimenomaan nälkäisen kilpailijan tunnusmerkkejä!”.

Todettakoon lopuksi, että turnauksen 14 osallistujasta 12 oli pääkaupunkiseudulta, yksi Tampereelta ja yksi Satakunnasta.