KAKSI loistavaa turnausvoittoa!

KAKSI loistavaa turnausvoittoa!
22 loka

Emma ja Riia tekivät jymypaukun Tampereen Tennis Tourin lokakuun turnauksessa. Emma voitti tyttöjen T9-sarjan ja Riia T13-sarjan. Emma voitti yhteensä neljä ottelua ja Riia kolme ottelua, kaikki seitsemän ilman erätappioita!

Emma pelasi edellisen turnauksen tapaan iloista ja ratkaisuihin pyrkivää tennistä. Emma erottui edukseen myös hyvällä liikkumisella. Emma kommentoi pelejään näin: ”Syötöt menivät tosi hyvin. Tein pari läpisyöttöäkin, ekat koskaan. En ihan yrittänyt jokaista palloa lyödä kovaa, kun valmentaja näin sanoi. Löin kuitenkin monta läpilyöntiä krosseina :)”. Emma kertoi, että yhdessä ottelussa sattui hauska tilanne: ”Maila irtosi kädestä kun syötin, enkä heti tajunnut lähteä hakemaan sitä. Juoksin kuitenkin hakemaan sen, mutta se oli kädessä väärässä asennossa, niin en saanut palautettua vastustajan lyöntiä. Seuraavalla kerralla kyllä saan!”. Kysymykseen, mitä jäi matseista mieleen, Emma vastasi: ”No voitot tietysti”.

Riia oli ottanut edellisissä turnauksissa T11-sarjan ja naisten E-luokan voitot, joten valmentaja laittoi hänet T13-sarjaan. Vastassa olikin kolme uutta 13-vuotiasta vastustajaa pohjoisesta ja idästä. Riia kertoi, että otteluihin oli kaksi ohjetta: ”Pelaan rohkeasti, enkä päästä vastustajaa ohjaamaan ja päättämään, miten pelataan. Ja valmentajan kanssa sovittiin, että löysäilen toisen erän, kun aiemmissa turnauksissa sovittiin, että en löysäile, ja kuitenkin löysäilin. Toimi hyvin, nyt en löysäillyt :)”. Ja jatkoi vielä: ”Oli tosi kiva kun vastustajatkin pelasivat tennistä eikä sulkapalloa”. Kysymykseen, menetkö seuraavaksi Turkuun T12- vaiko T14-sarjaan, Riia vastasi: ”Emmää vaa tiiä, sanos sää”. Jää siis nähtäväksi.

Tyttöjen suoritus oli historiallinen, sillä koskaan ennen Huittisten Tennisseuran juniorit eivät ole ottaneet kahta turnausvoittoa samoista kisoista.