Menestystä SM-kisoista!

Menestystä SM-kisoista!
31 maalis

Riia ja Tianna osallistuivat pääsiäisenä 12- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailuihin Helsingin Talin Tenniskeskuksessa. Tianna raivasi 16-vuotiaissa tiensä karsinnoista pääsarjaan ja sieltä hienolla voitolla pelaamaan mitalista. Vastassa oli kutossijoitettu, rankingissa Tiannaa 180 pykälää korkeammalla oleva B-luokkalainen.

Tianna pelasi häkellyttävän hyvin eka erän ja voitti sen 6-3. Toinen erä eteni tasaisena, mutta vastustaja oli lopulta parempi 6-3. Kolmatta erää Tianna johti kovilla lyönneillään 2-0. Vastustaja sinnitteli mukana ja odotti Tiannan virheitä, mikä valitettavasti toteutuikin. Puolen vuoden taannoinen harjoittelutauko näkyy vielä, ja ihan loppuun asti Tianna ei kovaa tempoa pystynyt jatkamaan. Tuloksena kuitenkin hienosti SM-kisoissa sijoille 5-8, joka on Tiannan tennisuran paras!

Riia pääsi 12-vuotiaiden rankingin nelosena suoraan 16 pelaajan pääsarjaan. Vastustajan hän oli aiemmin voittanut neljä kertaa. Riia pelasi nuoren tennisuransa ehkä heikoimman ottelun ja hävisi suoraan kahdessa erässä. Riia ei saanut itsestään irti omaa kovaa ja monipuolista peliään, vaan antoi vastustajan määrätä tahdin. Henkisen puolen tappio ja hyvä oppitunti.

Balsamia haavoille Riia sai nelinpelistä yhdessä parhaan tenniskaverinsa kanssa. Tytöt raivasivat sijoittamattomina tiensä aina finaaliin asti. Tytöt pelasivat ensimmäiset matsit iloista ja oikeaoppista nelinpeliä hyvillä lentolyönneillä ryyditettynä. Loppuottelussa vastassa oli selkeä ykköspari, jotka olivat myös kaksinpelin loppuottelussa vastakkain. Vastustajat olivat parempia luvuin 6-1, 6-2. Riialle kisoista palkintokaappiin vietäväksi SM-hopeamitali siellä jo olevan pronssimitalin seuraksi!