Sarjatenniskatsaus: Ykköspappojen matka III-divariin etenee

23 maalis

Huten sarjapeliurakka jatkui viikonloppuna kahdella ottelulla. Porin Tennishallin kuumoittavaa painekattilaa tulivat innostuneesti hämmentämään Salo (SaTS 2) ja Laitila (LaTe 2). Harri Kivipelto saatiin hutemaisella lahjonnalla houkuteltua myös nelinpelitaistoihin mukaan.

Taktiikkapalaveri matkalla Poriin – Sampsa kuuntelee, Harri stragegioi

Hute – SaTS 2

Hute – SaTS 2 ottelu aloitettiin kaksinpeleillä. Mikko Lehtonen (Huittinen) kohtasi Nikke Häggströmin ja ”el capitan” Sampsa Hirvineva Salon Atte Nordströmin. Lehtosen kovat peruslyönnit ja vankkumaton psyyke oli liikaa salolaiselle ja ottelu päättyi Huten voittoon 6-0, 6-0.

Lehtonen vs. Häggström

Hirvinevan peli olikin sitten erilainen. Lonkkakivuistaan huolimatta Hirvineva taiteili ensimmäisen erän itselleen 6-4 lukemin. Kaikki näytti hyvältä. Vähäiset treenimäärät kuitenkin alkoivat näkyä ja salolainen pääsi niskan päälle. Toinen erä SaTS:lle 6-2. Kolmas erä oli trilleri. Valitettavasti salolaisen uhkapeli, kovien yllätyslyöntien ja verkollenousujen avulla, aivan lopussa kantoi hedelmää ja voitto matkasi tästä ottelusta vieraille. Loppulukemat siis 6-4, 2-6, 8-10.

Nordström vs. Hirvineva

Nelinpeli oli päättävä ottelun tuloksen. Kivipelto/Lehtosen rutiini oli liikaa salolaisille ja ilman dramatiikkaa voitto Hutelle 6-0, 6-0. Koko ottelu hutelle 2-1.

Hute – LaTe 2

Sunnuntaina vastaan asettui Laitilan kakkostiimi. Kaksinpelit noudattivat lauantain kaavaa. Lehtonen otti 6-0, 6-0 voiton kovasyöttöisestä sukunimikaimastaan ja Euran pelikentiltäkin tutuksi tulleesta Lauri Lehtosesta. Hirvineva kohtasi huittisissakin vaikuttaneen Marko Nyyssösen. Nyyssösen perusvarma ote osoittautui Hirvinevalle kohtaloksi ja otteluvoitto Laitilaan lukemin 7-6, 6-2.

Lehtoset

Nyyssönen (vas.) ja Hirvineva

Nelinpeli päättäisi siis tämän ottelun voittajan. Salolaiset eivät onnistuneet yllätyksessä ja Kivipelto/Lehtonen –parivaljakko kuittasi ottelun 6-0, 6-1.

48-1

Kuriositeettina mainittakoon vaatimattoman Lehtosen vaatimaton geimikavalkadi viikonlopun sarjapeleissä, 48 voitettua ja yksi hävitty (46 peliä putkeen). Saunaillan tietovisakamaa…

Huten seuraava ottelu on vieraspeli Raisiossa la 1.4.

Nousu mahdollisuuksien rajoissa

Sarjanousu on Huten omissa käsissä. Raisio ja Turku vielä vastassa, neljä kaksinpeliä ja kaksi nelinpeliä. Kuudesta jäljellä olevasta ottelusta viisi voittoa ja se on siinä…