Tervetuloa HuTe-perheeseen!


Tyhjä tenniskenttä puistossa keväällä.

Huittisten tennisseura (HuTe) on vuonna 1981 perustettu perinteikäs, satakuntalainen tennisseura. Keski-ikäistyneen seuramme jäsenmäärä on lähtenyt uudistumisen seurauksena kasvuun ja on tällä hetkellä yli 60. Aktiivisten seuralaisten ikähaitari on laajentunut molemmista päistä: 7-vuotiaasta yli 80-vuotiaisiin.

Tervetuloa hienon harrastuksen äärelle ja Suomen mukavimpaan sisäpiiriin!

HuTe on tenniksestä kiinnostuneiden ja innostuneiden yhteisö Satakunnassa. Tennisperheemme tarjoaa läheisen yhteisön lisäksi junioreiden kilpavalmennusta ja ohjausta, mukavaa peliseuraa kaiken tasoisille sekä erilaisia kilpailuja ja muita tapahtumia jäsenille ympäri vuoden.

HuTe haluaa kasvaa Satakunnan parhaaksi junioritenniksen kilpa- ja harrastusseuraksi. Lyöntitekniikan ja pelitaitojen oppimisen lisäksi juniorimme oppivat mm. sosiaalisuutta, vastuunottamista, onnistumisten ja vastoinkäymisten käsittelyä sekä vastustajien kunnioittamista.

Missä pelaamme?

Seuramme jäsenten loistavia ja valloittavia lyöntejä voi kesäisin ihailla ympäri Satakunnan ulkotenniskenttiä. Perinteikkäänä kotikenttänämme toimii Huittisten kaksi hyvässä kunnossa olevaa vuonna 2018 valmistunutta hiekkanurmikenttää. Kentät sijaitsevat upeassa Huhkolanpuiston ja Punkalaitumenjoen luonnonympäristössä.Tennisseuran jäsenille on varattu kenttävuorot keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-22 sekä HuTen Leideille lauantaisin klo 10-12. Jäsenet voivat varata näitä vuoroja varausohjeistuksen mukaisesti.Sisäkaudella jäsenemme käyttävät Satakunnan kolmea tennishallia Eurassa, Porissa ja Raumalla. Kansalliset ja jäsenten väliset kilpailumme järjestämme kesäkaudella Huittisissa ja sisäkaudella Porissa. Sarjatenniksen kotikenttänä toimii kesällä Huhkolanpuisto ja sisäkaudella Euran Sportcenter.

Hallitus

Sampsa Hirvineva, pj
Taina Mäkinen, sihteeri
Harri Kivipelto
Mikko Lehtonen
Mika Rantalainen
Tapani Walden

Vierailuja sivuilla

13421