Annalle kultaa!!

Annalle kultaa!!
19 touko

Anna aloitti tavoitteellisen tennisharjoittelun puolitoista vuotta sitten 6-vuotiaana. Kolme tennislahjakkuuden mittaria (nopea käsi, ponnistusvoima ja nopeus) olivat jo silloin Annalla vihreällä. Edistyminen tenniksessä on ollut erinomaista ja lyöntitekniikan perusteista on jo siirrytty liikkeestä lyömiseen ja jo hieman pelaamiseenkin. Hyvältä näyttää ja motivaatio on kova.

Vaikka Annan nopeus tenniskentällä on ollut silmäänpistävää, niin tätä ei kukaan osannut odottaa. Anna osallistui oman koulunsa ekaluokkalaisten maastojuoksukisaan ja sijoittui siinä kolmanneksi. Anna oli juoksukilpailun ensikertalainen, joten omien sanojensa mukaan hän olisi voinut juosta kovempaa. Koulujen kolme parasta pääsi Satakunnan mestaruuskilpailuihin, joten Annalle tehtiin uusi taktiikka. Heti alussa ja koko kilometrin ajan kisaa johtavan perään juoksemaan. Loppusuoralla voi sitten näyttää nopeutensa ja juosta voittoon. Tämä sanottiin hänelle tietysti hymyillen.

Tenniskentällä Anna toteuttaa hienosti valmentajan ohjeita, ja on ihanteellinen valmennettava tältäkin osin. Samaa “kuuliaisuutta” Anna toteutti myös juoksukisassa. Videolta näkyy, kuinka loppusuoralle tultaessa Anna on kisaa johtavan perässä. Loppusuoran auetessa Anna käynnistää huikean kirin ja voittaa Satakunnan ekaluokkalaisten mestaruuden kahdenkymmenen metrin ja viiden sekunnin erolla seuraavaan!

HuTe onnittelee Annaa upeasta kultamitalista!!