Tianna toiseksi poikien sarjassa

15 joulu

Tampereella pelattiin sunnuntaina päiväturnauksena poikien 13-vuotiaiden sarja, johon ainoana tyttönä osallistui tennishallilla treenaava Tianna Levänen. Lähes seitsemän tunnin uurastuksen jälkeen tuloksena oli finaalipaikka. Loppuottelusta muodostui trilleri, jossa Tianna voitti 1. erän 7-5 ja vastustaja 2. erän samoin luvuin. Kolmas erä pelattiin tiebreakina, jonka helsinkiläinen kakkossijoitettu vastustaja voitti 7-5. Matkalla finaaliin Tianna voitti ensin kaksi poikaa ja sitten ykkös- ja kolmossijoitetut pojat kaikki neljä tiukkojen vääntöjen jälkeen suurin piirtein samoin numeroin 6-4,7-5.

“Jaksoin pelata ja tsempata viimeiseen pisteeseen asti, mutta jalat on kyllä nyt kipeänä. Onneksi oli maanantaina kymppiaamu.”, Tianna kertoi tunnelmistaan ja jatkoi: “Kaikki lyönnit meni hyvin, mitään ei jäänyt hampaankoloon. Fiilis oli koko ajan tosi korkealla. Oli hienoa, kun lyötiin kovempaa kuin koskaan ennen kisoissa.” Kysymykseen, miten tästä eteenpäin, Tianna vastasi: “Ensi vuonna kierretään T14 Junior Grand Prix kisoja ja tietysti mennään SM-kisoihin”

Tampereen kisoissa oli mukana myös Tiannan seurakaveri Huittisten Tennisseurasta. Kauttualla asuva 9-vuotias Riia Miettinen otti T11 sarjassa yhden voiton kaksi vuotta vanhemmasta vastustajasta tiukassa matsissa. Kolmannen erän tiebreakissa vastustajalla oli matsipallo 6-5 tilanteessa. Riia kuitenkin voitti neljä seuraavasta viidestä pisteestä ja kuittasi makean voiton luvuin 9-7. Riia kiertää ensi vuonna T10 Junior Grand Prix kisoja.