Millillä hieno turnaus

26 huhti

Milli osallistui viikonloppuna Tampereella 10-vuotiaiden tyttöjen Orange Bowl -turnaukseen. Seitsemän ottelun saldona oli kolme hienoa voittoa. Kisan kakkoselle ja kolmoselle Milli hävisi tiukkojen 3-erän kamppailujen jälkeen. Kilpailukokemusta kun alkaa karttumaan, niin tiukat matsit on mahdollista kääntää voitoiksi. Kilpailemaan oppii vain kilpailemalla. Milli kylläkin osoitti hyviä kisahermoja pelaamalla yhteensä seitsemän tiebreakia, joista voittoja tuli hienosti neljä.

Milli halusi näissä kilpailuissa lähteä ahnaasti verkolle ratkaisemaan pisteitä. Suomen tennishistoriasta ei löytyne ketään T10-sarjan tyttöä, joka olisi tällaista pelityyliä lähtenyt näin nuorena harjoittelemaan. Turnauksen voittanut, ja Millin uusi tenniskaveri sanoi osuvasti Millille: ”Hienoja ja rohkeita nuo sun verkolle nousut. Mua ei saisi työntämälläkään verkolle.”.

Milli vaihtoi kisojen jälkeen uuteen 26”mailaan, samaan millä Riiakin pelasi 10-vuotiaana eli Wilson Pro Staffiin. Milli halusi kuitenkin tarkentaa: ”Niin tai vaihdoin samaan mailaan kuin se Roger Federer, katsos kun sekin tuli aina verkolle, ja oli tosi hyvä siinä”. Lopuksi Milli kertoi, mikä kisoissa on kivointa: ”Kun pääsee pelaamaan pisteistä ja saa uusia kavereita. Mä sain täältäkin kolme.”