Tiannalle ensimmäinen D-luokan turnausvoitto

Tiannalle ensimmäinen D-luokan turnausvoitto
20 tammi

Tiannan tennisvuosi alkoi voitokkaasti Jyväskylän kisoissa. Tianna voitti naisten D-luokan tiukkojen taistojen jälkeen. “Oli tosi kiva turnaus, kun vastassa oli aikuisia naisia, kun yleensä on tottunut pelaamaan juniorityttöjä ja viime aikoina myös poikia vastaan”, Tianna kommentoi kisoja. “Ensimmäisen vastustajan kanssa eka erä tuli helposti kotiin, mutta toisessa erässä vastustaja alkoi lyömään enemmän suoria ja flättejä lyöntejä, joihin oli alussa vaikea tottua ja hävisinkin tokan erän tiebreakissa. Kolmannen erän tiebreakissa keskityin paremmin ja voitinkin sen selvästi.”

Tianna on ottanut huimia askelia pelin lukemisessa ja pelitaktiikassa. Tennis vaatii jatkuvaa ongelmanratkaisukykyä ja sitä Tiannalta löytyy nykyään hienosti [Cimmo]. Tiannan toinen vastustaja oli eka pelissä voittanut kakkoseksi sijoitetun. “Toka vastustaja oli pienikokoinen, mutta hyvä liikkumaan ja hakemaan lyöntejä, joten tavoitteeni oli lyödä taakse suuntautuvia lyöntejä krosseina. Tämä onnistuikin hyvin ja kun hänellä jäi palautus roikkuna lyhyeksi, pääsin siitä lyömään läpi.”

Loppuottelussa vastassa oli kokenut kuopiolainen, joka pelaa erittäin vaihtelevaa peliä. Hän käyttikin tätä menestyksekkäästi Tiannaa vastaan. “Olin ensimmäisessä erässä ihan helisemässä ja hävisin sen selvästi. Toisessa erässä kovensin peliä, jottei vastustaja pääse ohjaamaan peliä. Voitinkin sen selvästi. Kolmannen erän tiebreak oli tahtojen taistelua ja se meni jatkopalloille. Vastustaja päätti lyödä viimeisessä pisteessä vain takaisin ja ajattelin, että tehdään sitten niin ja päätin lyödä itsekin vain takaisin. Varmaan lyötiin jotain kaksikymmentä kertaa, kunnes hän löi rystyn pitkäksi. Voitto ja listavoitto maistui kyllä tosi hyvältä.”