Voittoja ja reilua peliä!

23 elo

Tianna sai hienon voiton T14 SM-kisoista Turussa, kun hän voitti ensimmäisessä ottelussa Suomen ranking #15 Kuopion Moona Korolaisen 6-4 6-3. ”Molemmat erät etenivät tasatahtiin ja sitten erien lopun ratkaisupalloissa käänsin erävoitot itselleni”, Tianna kommentoi suoritustaan. ”Olen saanut lisää kovuutta lyönteihin ja se on tuottanut tulosta viimeisten kuukausien aikana”. Ennen tätä turnausta Tianna ehti jo voittaa tiukissa matseissa ranking #10:n 7-5 7-6 ja ranking #11:n 3-6 6-1 10-8 oltuaan tiebreakissa häviöllä jo 8-4. SM-kisojen toisella kierroksella tuli harmittava tappio, jota Tianna kommentoi seuraavasti: ”En pelannut kovaa omaa peliäni, vaan jostain syystä tempo oli liian alhainen. Ehkä minulla oli jo liikaa mitalinkiilto silmissä. Siihen ei ole näissä matseissa hetkenkään varaa. Sain tästä hyvän opin”.

Riia otti T10 JGP-kisoissa Kotkassa kolme voittoa ja hävisi yhden. Toiselle vastustajalle hän oli hävinnyt 2 viikkoa sitten 1-4 0-4. Tällä kertaa Riia hävisi 1. erän 4-3 ja tb:n 5-3. Riia oli 2. erässä häviöllä 1-3 30-40. Hoiti sen jälkeen kaksi matsipalloa, voitti erän 4-3 ja tb:n 5-3. Kolmannen erän tb:n Riia voitti 10-3. Riian sanoin: “Tokassa erässä 1-3 tilanteessa päätin, että minä muuten voitan tämän ottelun, jatkan vaan loppuun kovaa lyöntiä, alakierteisiä rystyjä ja juoksuttamista, ja huomasin että mitä pidemmälle ottelu eteni, niin enää ei vastustaja jaksanut hakea kaikkia. Lisäsin vaan tempoa. Voittaminen on kivaa :)”

Hienoimman palkinnon Riia sai, kun kaikkien turnaukseen osallistuneiden tyttöjen ja poikien joukosta kilpailujen johto valitsi Riian Fair Play -palkinnon saajaksi! Tämä palkinto sai Riian vanhemmille ja valmentajalle kyyneleet silmiin, ja osoitti kuinka hienosti Riia toteuttaa Huittisten Tennisseuran kilpajuniorien arvoja (https://www.hute.fi/junnut/).